FOOTMORE MAASTRICHT

The foot is a masterpiece of engineering
and a work of art.

Binnen deze Podopraktijk staat niet alleen de voet centraal, maar de gehele mens. Er wordt een warme en verwelkomende sfeer gehanteerd die de basis vormt voor de revitalisatie. Hieruit moest voortkomen: een goede werkruimte voor de medewerker en een prettige verblijfsruimte voor de cliënt waar gemak, comfort en persoonlijke benadering gewaarborgd zijn. Er is dan ook rekening gehouden met het bewaren van de privacy, een heldere routing en de mogelijkheid tot persoonlijk contact.

In deze praktijk staat bovendien het vak van de podotherapeut centraal. Het perfect op maat maken van zolen en schoeisel is een vak en dat mag gezien worden. De werkkamer is deels voorzien van glas waardoor cliënten de werkzaamheden kunnen volgen. Ook heeft de medewerker de mogelijkheid tot contact met zijn collega’s en de overige ruimten. Om geen overlast van machines te veroorzaken in de overige ruimten of tijdens gesprekken, zijn in de werkkamer akoestische maatregelen getroffen.

De materialisatie en het kleurenschema sluiten naadloos aan bij de verwelkomende en warme sfeer van het team met een frisse en moderne ondertoon om ook aan de toekomstige eisen te blijven voldoen.