The details are not the details, they make the design.

_ Charles Eames

OVER ONS

KNAPPwerk Architecten heeft de kracht en het kritisch vermogen om te reflecteren op de gebouwde wereld om ons heen. KNAPPwerk creëert met passende architectuur, ruimtelijke oplossingen die een meerwaarde vormen binnen de alledaagse gebouwde omgeving. Ideeën en concepten ontstaan vanuit reflectie, onderzoek en een persoonlijke benadering. De ruimtelijke beleving komt voort uit doordachte detaillering, een functionele benadering en een zorgvuldig gekozen materialisatie.

Deze beleving geeft door middel van architectuur, in de breedste zin van het woord, antwoord op iedere ruimtelijke vraag. Architectuur die als het ware evolueert vanuit eigentijdse context en haar omgeving, dat is waar KNAPPwerk Architecten voor staat. Op diverse schaalniveaus en voor diverse opdrachtgevers zorgt de dynamische aanpak van KNAPPwerk dat elke ruimtelijke kwestie een passend antwoord krijgt.

SAMENWERKING

Kelly Kroezen en Nadine Nievergeld zijn de ondernemers achter KNAPPwerk Architecten. Ze vullen elkaar optimaal aan op het gebied van architectuur, design en interieur. Hun fascinatie voor het ambacht en het maakbare resulteert in een eerlijke en nuchtere werkwijze binnen het ontwerp- en bouwproces.

De kracht van het bureau ligt in het samenbrengen van de verschillende expertises waarbij architectuur de verbindende factor vormt. De projecten die Kelly en Nadine realiseren zijn maakbare concepten. Ze ontstaan uit een samengaan van esthetiek en uitvoerbaarheid. Naast de samenwerking met elkaar, zoekt KNAPPwerk Architecten ook regelmatig andere ondernemers in de regio op om samen tot het hoogst haalbare resultaat te komen. Dit zorgt voor de solide maar tevens flexibele basis van het bureau.

De betrokkenheid bij onze projecten, het ontwerp en niet te vergeten de opdrachtgevers, zorgen ervoor dat we op een subtiele en verfijnde wijze een ruimtelijke beleving weten te verwezenlijken. Een beleving die onlosmakelijk verbonden is met de identiteit van de eindgebruiker.

Kelly Kroezen / Nadine Nievergeld
Meer over

KELLY

Meer over

NADINE