WOONHUIS K2  SITTARD

Leven is: verzamelen, genieten, rust, doen waar je zin in hebt, lekker buiten zijn, samen zijn, lezen, familie, creativiteit, huisdieren.

Terug naar de stad en al voorbereiden op de veranderende woonwensen van de toekomst. Deze semibungalow is levensloopbestendig en duurzaam. De dagelijkse gebruiksruimten zijn allen aan de tuin gesitueerd waardoor de ruimten voorzien worden van veel daglicht. Het houten kader houdt de zon in de zomer tegen. In de winter kan het zonnetje heerlijk naar binnen schijnen.

De vormentaal van de woning sluit aan bij de overige woningen in de wijk. Een ingetogen en solide voorgevel geeft de bewoner de gewenste privacy. De positionering op de kavel zorgt voor een optimaal gebruik van woning en tuin. De transparante zuidgevel geeft een open verbinding met de tuin.

Op het schuine dak zijn zonnepanelen voorzien die door de zuidelijke situering en ideale dakhelling optimaal rendement brengen. Verder is de woning voorzien van zeer goede isolatie, aangesloten op het ‘groene-net’ en zijn o.a. door de patio alle ruimten voorzien van voldoende daglicht.

Alle ruimten worden aan elkaar geschakeld door een lange gang die voldoende ruimte biedt voor kunst en het presenteren van de meest waardevolle eigendommen. De semibungalow voorziet in alle behoeften op de begane grond waardoor er op de verdieping ruimte ontstaat voor een atelier.

duurzame nieuwbouw woonhuis_k2_sittard_knappwerk
duurzame nieuwbouw woonhuis_k2_sittard_knappwerk
duurzame nieuwbouw woonhuis_k2_sittard_knappwerk
duurzame nieuwbouw woonhuis_k2_sittard_knappwerk