Kelly Kroezen

OVER MIJ

Bouwen heeft mij altijd gefascineerd, een wereld van ‘maken’ waar techniek en creativiteit bij elkaar komen. Ik vind dit dan ook een van de mooiste beroepen die er zijn, waar het ambacht nog centraal staat. KNAPPwerk begint altijd met open en eerlijk kijken naar opdrachtgevers en het leven dat ze leiden of de business die ze runnen. We ontwerpen geen ruimten waar mensen zich naar moeten schikken maar ruimten die zich aanpassen aan de bewoners en gebruikers.

architect kelly_kroezen_knappwerk

Als vormgever en ondernemer zoek ik vaak de grenzen op van de ‘huidige norm’.

Kelly Kroezen
architect kelly_kroezen_knappwerk

Ik leef voor het vak en voor de mensen en vind het fantastisch om te weten dat ik plekken in de gebouwde omgeving kan creëren waar mensen zich mee kunnen identificeren. Of het nu gaat om een thuis of een werkomgeving, de gebruiker staat centraal.

Bouwen is een proces vóór en door mensen. Als opdrachtgevers zich dat realiseren ontstaan er prachtige dingen. Als vormgever en ondernemer zoek ik vaak de grenzen op van de ‘huidige norm’. Een grens bestaat alleen omdat niemand hem nog voorbij is gegaan, zodra je eroverheen gaat verplaatst de grens zich evenredig en ontstaan de mooiste projecten.